HOLLY

En flott sommerdag kom denne lille damen inn i vårt liv!  Hun kommer fra kennel Get Weiler, og hennes fulle navn er Get Weiler's Game On, til daglig HollySmiler

Holly er født 01.11.2012, og sommeren 2015 ble Holly NORDISK Lydighetschampion.  Holly har også en 6 plass fra NM i lydighet.

Hun har også rukket å bli NORSK Rallylydighetschampion, og har deltatt i NM.

I tillegg konkurrerer vi også i bruks, spor.  Hun har gått 3 konkurranser og har opprykk til klasse B som er den nest høyeste.

Holly en fantastisk jente, hun er ett arbeidsjern av dimensjoner men med en velfungerende AV-knapp når vi er hjemme.

Hun er snill tvers igjennom, mot mennesker såvel som andre hunder, store som små - ja rett og slett en fantastisk lita bc-jente

Dette er den nest eldste i familien, dog er hun minst i størrelseSmiler Madfällan's Älsa, f. 12.05.2013, til daglig kalt Smula.  Smula er en sjarmerende liten frøken, hun elsker kos, men blir gjerne med på lange turer i skog og mark.  Alle Smula's venner er border collier eller Engelsk Springer Spaniel, så  hun  ser nok ikke på seg selv som en liten hund, snarere tvert i mot Kul.  Hun elsker å løpe sammen med de andre, og bekymrer seg sjelden over at de løper LITT fortere enn henne.  Jeg tar dem nok igjen tenker SmulaKyss og løper avgårde.

Smula har også beriket oss med ett nydelig valpekull med hele 5 små valper.

Smula er såvidt i gang med litt rally-lydighetstrening hun også, og hun har forsøkt seg på sitt første spor,  og alt er utført med Smula's sedvanlige pågangsmot og glede Smiler  Vi ser fram til mange år med opplevelser og forhåpentligvis også ett valpekull til  fra denne lille damenKul

Og så til sistemann i flokken:

DESPERADOS GOLDEN GIRL - F. 07.0,3.2015

Til daglig lyder hun navnet Caylee og vi trener både litt lydighet, rally og spor.  Hun er i klasse 2 i Lydighet, er i klasse 3 i rallylydighet og i klasse C i spor.

Caylee er fantastisk snill, arbeidsom og herlig liten springerjente, er aktiv og glad - flotte egenskaper som jeg setter stor pris på! KulHun viser også en fantastisk arbeidsmoral som er svært verdifullt for en hund som trenes og konkurreres med.  Hun yter sitt aller beste uansett!  

Caylee har også godkjent Jaktanleggsprøve.

Hun har også deltatt på noe utstilling, med gode resultater. Fra valpeshow fikk hun fikk veldig god kritikk og plasseringene BIR og BIG3 med seg hjem. Og på sin første NKK-utstilling nå i sommer fikk hun god kritikk og Excellent.

I løpet av 2018 blir det  valper etter henne  også. 

Engelsk springer spaniel er for meg en ny rase, veldig spennende og moro, og Caylee er en flott representant for sin rase.

TUSEN TAKK TIL KENNEL DESPERADO SOM HAR LATT MEG FÅ LOV TIL Å OVERTA DENNE LILLE JENTA Kul