SØNDAG 19.FEBRUAR 2012

Ja da er årets første stevne over! Det gikk av stabelen i Bø i Telemark, og var uttaksstevne i tillegg.  Da er det mange påmeldte, 39 stk. i dag, to ringer, annerledes rekkefølge på øvelsene og betraktelig annerledes bedømning...

Jeg var spent, vi har jo ikke gått stevner på mange mange måneder, og treningsgrunnlaget er jo heller ikke det beste når mor har vært syk i hele høst.  Jeg reiste ned i går, skulle dele hytte med Elisabeth, Catharina, Barbro og Marianne, to kjente og to ukjente. Og det viste seg å være ett veldig hyggelig reisefølge!

Vi startet dagen i dag med å være i hallen kl. 08.00! Fant parkering og bærer inn bur, sekk og stol.  Klar for en lang lang dag i hallen!  Det er utstillere i tusenvis, og lydigheten er som vanlig plassert innerst

Jeg er veldig fornøyd med Itzy i ringen i dag.  Poengmessig blir det jo sjelden all verden på disse stevnene, det trekkes for alt, både det du ser og forstår og det du IKKE ser og heller ikke forstår   Så jeg må bare tenke på hvordan jeg opplevde Itzy i ringen, og det var absolutt oppløftende.  Hun lå riktignok relativt høyt i dag, men det er forståelig med tanke på at hun har trent lite og konkurrert ennå mindre. 

Hun har vært veldig usikker på app.dir. men det var ikke tilstede i dag! Yess!! 
Ruta er fortsatt ett lite problem, men vi får tenke litt rundt dette problemet!  Jeg var nok heller ikke så flink til å tenke på mine arbeidsoppgaver i denne sammenhengen, så det må vi endre på! 
Neseprøven har vært vår akilleshæl nr. 2, men den utførte hun veldig flott i dag. Fint søk og plukket opp riktig pinne uten å sjekke noe mer!! Veldig bra Itzymor 
Og vi fikk 9 på avstand! Jippi! Treningen funker!!

Så alt i alt er jeg veldig fornøyd med årets første stevne - vi har alltid en del å jobbe med, men så lenge det er fremgang så er jo det en kjempemotivasjon i seg selv!

Dette ble bare noen ord om årets første stevne en sen nattetime, så får vi satse på flere blogger i 2012 

LØRDAG 31.DESEMBER 2011

Årets siste dag, så da er det vel kanskje på tide med en bitte liten blogg
Dette året har vært stille på valpefronten, men desto mer kurs.  Det ble litt mye kurs og litt lite fri, og på slutten ble jeg innhentet av den ene sykdommen etter den andre.  Så i 2012 blir det nok litt stillere på kursfronten (tror jeg da)   

Jeg har også hatt en konkurransefri periode de siste 3 månedene, ble stoppet litt i trening pga. sykdom men har også fått trent mye bra med Itzy.   Så nå kjenner vi oss mer klare for nye stevner enn vi har gjort på lenge   Årets første stevne blir Bø, har allerede leid hytte sammen med masse hyggelige jenter, gleder meg til det!

I sommer ble det litt turbulent mellom jentene her hjemme, og jeg fant ut at det var best for alle parter at vi fant ett nytt hjem til lille Beany.  Kort fortalt kom Ellen Sindland inn i vårt liv som fòrmamma til lille Beany  Og jeg kunne ikke ha vært mer heldig med fòrvert, Beany lever som en liten prinsesse, og disse to koser seg masse sammen!

Mot slutten av året dukket lille Freidig opp i våre liv.  Hun tok mitt hjerte med storm og skled rett inn i flokken her uten problemer.  Vi storkoser oss med turer, trening (he he når helsa tillater) og masse masse kos  En herlig liten jente som det skal bli moro å følge videre.

Våren 2012 håper vi igjen på valper her på Kennel Jannoff.   Vi planlegger kull på:

Lionheart's Impossible Dream og
Ingema's Mors Lilla Olle.

Forventet parring januar/februar.

Dette er en kombinasjon som vi har gjort en gang før med stort hell, så vi ønsker å gjøre den en gang til! Vi gleder oss masse  til nytt valpekull i huset igjen!

Vi gleder oss nå til ett nytt år, med konkurranser, Freidig's debut, valpekull og kanskje en samling eller to?  Vi ser fram til ett nytt spennende år og ønsker alle våre venner, bekjente, valpekjøpere og ellers alle som måtte titte innom vår hjemmeside

      ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR!!

FREDAG 18.11.2011

BILDET VISER: GET WEILER'S FREIDIG

En liten oppdatering er på sin plass nå!  Siden sist har det skjedd litt forskjellig.  Itzy og jeg (som de fleste vet allerede) har nådd to store mål i år - Itzy har blitt N og S LCH  Lille fine jenta mi!  Vi har også vært med på tre rekruttsamlinger og vært med på å slå det svenske rekruttlaget hi hi (det har vel ikke akkurat vært noe mål da)
Beany har flyttet fra oss, men hun har flyttet til Ellen og der har hun det som en liten prinsesse!  Disse to koser seg storveis, og jeg kunne ikke ha fått en bedre forvert!! Tusen takk Ellen for at du tar deg av Beany på en så god måte!

Den siste tiden har vært preget av sykdom her i huset!  Jeg ble slått grundig til fote med en helvetesild, og denne har ikke tenkt å slippe taket helt enda.  Det er pr. definisjon noe av det verste jeg har vært med på, men med hjelp av medisiner og ikke minst veldig god hjelp av kiropraktor Beathe og akupunktør Heidi Linnerud er jeg mye mye bedre!  Tusen tusen takk damer!

Itzy og jeg har hatt (naturlig nok) en lang periode med lite eller ingen trening nå, men det har ikke skadet i det hele tatt!  Før jeg ble syk hadde jeg bestemt meg for en pause fra all konkurranse for å befeste noen øvelser!  Dette tror jeg har vært en god plan, og hun virker sikrere på disse øvelsene enn noensinne. Tusen takk også til Nina Basma for noen gode samtaler når frustrasjonen over probl. med disse øvelsene har vært som verst!

Og så til slutt da, historien om lille Freidig som kom inn i mitt liv for bare kort kort tid siden, men som allerede har tatt en stor stor plass i hjertet  
Da dette kullet ble født hadde jeg veldig lyst på valp, men den fornuftige siden av meg sa at "nei, vente litt! Itzy er litt ung ennå!"  Og jeg tenkte at jeg synes det er litt slitsomt å trene to hunder!  Jeg syntes at Diva/Pyro var en veldig spennende kombinasjon!  Men fornuften seiret, og alle valpene reiste til sine respektive hjem..... Men så ble det sånn at en av valpene kom hjem til Elisabeth igjen etter 2,5 måned, en tispe  - og da tenkte jeg: Nei jeg bare måååå hilse på henne.  Og etter en sen kveldstime på Skotterud var jeg solgt!  Lille Freidig bare måtte bli min!  Hun har en personlighet som traff meg MIDT I HJERTET! Og når du treffer en sånn hund så er det ikke noe mere å tenke på!  Hun er sosial, trivelig, uredd, har stoor treningsvilje og samarbeidsvilje, kamper, apporterer..... Ja superlativene står i kø!! Hva mer kan man ønske seg?
Så tusen tusen takk Elisabeth for at jeg har fått denne lille herlige skapningen!
Så nå har jeg altså to borderfrøkner som jeg elsker, en liten kosete Norfolk-frøken som gir meg de fineste valper - ja hva mer kan man forlange????  Mitt hundeliv er herlig akkurat nå!

SØNDAG 23.10.2011

ONSDAG 17.08.2011

JANNOFF'S IMPULSIVE BONNIE BLACK TAR SITT 2. CERT.

En liten oppsummering fra den siste tiden som har vært veldig innholdsrik og veldig veldig hyggelig
Helgen 05.07.2011 hadde vi kenneltreff på Kongsberg sammen med Kennel Get Weiler.  Vi ankom fredagen, og valpekjøperne ankom også blide og endel av dem temmelig forventningsfulle.  Elisabeth hadde jo bilen full av små sjarmerende, herlige valpetasser som skulle overtas av sine respektive eiere.  Det var folk fra Tromsø, Bergen, Kr.sand og her fra Østlandet!! Fantastisk å få en sånn oppslutning om valpetreffet også!
Lørdagen kom det flere valpekjøpere, både fra Pia og Itzy, og det var veldig veldig hyggelig å se igjen et par som jeg ikke har sett på lenge.  Tusen takk til Pål og Siv som kom på tross av en travel helg med hussalg, og til Torkil m/fam. som kom på tross av nattevakter og andre avtaler.  Det var veldig koselig å få hilse på Wilma og Cayla igjen.
Vil gjerne få takke spesielt Else med Ciao som gjorde en kjempeinnsats for oss på søndag! I øsende regnvær men med ett fantastisk humør og med masse kunnskap viste hun ivrige valpekjøpere hvordan man trener feltsøk!  Og selv små tasser på 9 uker som ikke klarer å se over blåbærlyngen en gang klarte å finne ballen sin i feltet.  Herlig å se på!  Zoku fikk vist sine evner også, og freste ut på 50 m søkte og fant, og kom i hurtigtogsfart tilbake til pappa Bjørn, som var veldig stolt og glad i jenta si :)
Men denne helgen var det andre ting som også foregikk.  Lille Bonnie, Pias valp fra 2.kull kunne dessverre ikke komme fordi hun var påmeldt utstilling i Vålberg i Sverige.  Og jamen klarer ikke den lille frøkenen på snaut 10 mndr. og ta sitt CERT!  Og det er hennes ANDRE CERT!  Hun har ett fra før i Norge!  Jeg er såååå stolt av dere Inga 

JANNOFF'S ENERGISKE CIAO DEBUTERER I LYDIGHET MED SEIER OG 187 POENG!!

Helgen etter drar jeg til Arendal på rekruttsamling.  Vi har en fantastisk helg der nede på Hove, været var stort sett på vår side.  Jeg delte rom med Nina, og vi hadde en veldig koselig tur/opphold der nede.  Mye trening sammen med svenske rekrutter på søndagen gjorde at vi kom hjem med masse nye tips og treningsmetoder.  Tusen takk til Anne Lise for en nøye og godt gjennomført samling!!  Det er kjempefint å få være med på dette, gir en skikkelig boosterdose i motivasjon, mengder av treningstips og masse sosialt samvær
På grunn av samlingen fikk jeg altså da ikke mulighet til å være med på Elses debut i lydighetsringen med lille vakre "lillen" Ciao.  Men du verden - jentene klinker til med seier og 187 poeng!!!! Strålende gjennomført!  Og hvilken nyhet å få der nede i Arendal!  Dere er fantastisk flinke Else, du har nedlagt ett strålende arbeid i denne lille tassen, og hvilken lykke for en oppdretter å få sånne valpekjøpere?? 

Litt trist var det for meg at jeg ble nødt til å sette ut på fòr lille Beanissen min.  Men når det først skulle skje så har hun fått ett fantastisk godt hjem hos Ellen Sindland i Oslo.  Jeg har fått ett par bilder, og mange tilbakemeldinger fra Ellen og disse to koser seg masse sammen.  Og da er det ikke så trist allikevel

Til slutt tusen takk til alle dere valpekjøpere der ute som steller så utrolig bra med valpene herfra.  Det betyr mye for meg som oppdretter skal jeg si dere. 

LYKKE TIL VIDERE ALLE SAMMEN!

ONSDAG 13.JULI 2011

Lenge siden siste innlegg her nå, og mye hyggelig har skjedd  Vi tar trent og deltatt i noen konkurranser, og nå kan vi altså legge til N og SE Lch foran Itzy's navn Og jeg er veldig veldig stolt og glad. Et mål for oss er nådd!!  Så nå er det nye mål som gjelder - kan jo ikke stoppe nå eller hva?

Lille Bonnie som bor hos Inga har vært ute og stilt ut på mange utstillinger- både i Norge og Sverige.  Hun har stort sett blitt BIR der hun har satt sine små poter i ringen  På siste utstilling, i Sverige, tok hun sitt aller første CERT!!! I en alder av nylig fylte 9 mndr. entret hun ringen sammen med de store og tok CERTET!! Vi gratulerer og er veldig stolte og glade
Nå har det blitt midtsommer, og det er ikke noe særlig stevner nå før landskampen på rekruttsamlingen i Arendal 14.-15.august. Vi gleder oss!
Helgen før - 05.-08.08. skal vi ha kenneltreff sammen med Kennel Get Weiler på Kongsberg.  Det blir veldig koselig å møtes, litt trening, litt uhøytidlig moro og med litt premier attåt så håper vi det blir ett koselig treff som forhåpentligvis blir en tradisjon....
Jeg har fortsatt gleden av å følge lille Ciao på veien til å bli lydighet/brukshund og jeg er så stolt og glad over fremgangen til disse to - Else og Ciao.  De "debuterte" på ett uoff. stevne i Ås for noen uker siden og gikk en fantastisk konkurranse.  Det ble 2 nuller, den ene var mors feil, og den andre var forventet fordi øvelsen ikke sitter enda, men resten av øvelsene var til 10 nesten alle sammen!! Herlig!!  Jeg har også fått se henne både i sporet og på feltsøk og hun jobber som bare det innover i skogen! En herlig valp men en kjempeflink fører! Kan man som oppdretter være mere heldig enn det??
Lille Cimmie har også vært her i 14 dager på "feriekoloni".  Ett lite fyrverkeri av en frøken, men veeeldig snill og god!!  Hun har såvidt begynt sin trening mot en agilitykarriere, men Arne som eier henne ønsker å ta det litt med ro til kroppen hennes har vokst seg til - og det er nok veldig lurt!  Men hun har myyye fart og moro i seg så dette blir bra Arne!
Lille Zoku som bor hos Bjørn og Heidi viser også lovende takter, og jeg gleder meg til å treffe dere på kenneltreffet!  Jeg er såå glad for å ha fått så dyktige valpekjøpere!  Tusen takk alle sammen!
Nå skinner solen fra skyfri himmel, så nå pakker jeg bilen, og så drar Itzy, Pia, Beany og jeg tilbake til camping
Fortsatt fin sommer ønsker vi alle dere der ute!!

EN FIN DAG!

I dag hadde jeg time hos vet. Signe og akupunktør Heidi på Aktiv dyreklinikk i Nittedal.  Det er nå 5 uker siden sist, og jeg var litt spent på hvordan "ståa" var.  Hun har vært "bittelitt" ute av lage innimellom, litt sliten liksom, så vi tok en ekstra sjekk for å se om hun kunne ha en infeksjon (les: livmorbetennelse).  Men CRP var negativ, gudskjelov.  Og etter noen nåler av Heidi og litt kiropraktikk av Signe så var Itzy god som gull igjen-  Hun er fortsatt frisk! For en herlig følelse!!

På vei hjem så jeg ett skilt hvor det sto: Lillomarka. Som tenkt så gjort.  Herlig å gå tur på nye steder også.  Bikkjene stuper ut av bilen, samler seg om en god lukt i grøfta, før de bykser videre.  Jeg begynner å gå, og når jeg kommer til der hvor hundene hadde stått og snust, så møtte jeg en hoggorm som lå klar til hugg .
Jeg hadde ikke sett noen uvanlig så jeg tok sjansen på å gå videre.  Men jeg skvatt jo litt da
3 km til Sinober sto det på ett skilt - men det sto ingenting om at det var 3 km rett til værs  Ja ja, det ble jo litt trening av denne turen da.....  Men været var nydelig, hundene storkoste seg, og jeg nådde toppen også.

Etter en liten spisepause hjemme så bar det avsted til barnehagen for å hente farmors lille gullunge.  Vi fant en liten sandete, småmøkkete liten solstråle som smilte fra øre til øre når hun fikk øye på farmor 
Åååå det er fantastisk å være farmor!!!!

Så ja - dette har vært en herlig dag!! 

Mandag 11. november

Ja da prøver vi igjen..... hadde laget ett langt blogginnlegg, og når jeg skulle lagre det fikk jeg beskjed om å logge på igjen, og vips så var hele blogginnlegget bort

Men vi prøver igjen! Det har vært en travel tid den siste tiden, med rekruttsamling, Jonte-kurs, utstilling og LP-stevne. Og så har jeg kjørt 3 kurs i uken den siste tiden, og da blir det travle dager

Rekruttsamlingen 26.-27.mars var i Tønsberg.  Vi var 12 stk. som var tatt ut, og hadde en knallkoselig helg i Tønsberg.  Grete og Øystein var instruktører, og Øivind og Monica var ledere for hver sin gruppe.  Flinke folk som har mange gode tips å gi bort.

Fredag og lørdag i påskeuka var det tid for ett besøk av Jonte, en veeeldig dyktig instruktør.  Der fikk jeg veldig mange gode tips, og kreative løsninger på å lykkes med Itzy

Så har vi vært på utstilling/valpeshow med lille Beany.  Hun har ett BIR og 2 2.plasser. Slått av sin søster så det er ikke så veldig farlig   Lille Bonnie (søster av min Beany) har vært på utstilling i Sverige i helgen, ble BIR og BIS 4!!! Det var 20-25 valper med i BIS-ringen og hun ble altså nr.4! En veldig stolt oppdretter gratulerer så mye Bonnie og Beany's pappa ble også stilt fikk Cert og ble BIR har også. Fantastisk Inga!

01.05. var det tid for det årlige Mosse-stevnet.  Jeg manglet jo en førstepremie, så jeg var litt ekstra spent - må medgi det.  Og jamen gikk det ikke vår vei så nå er Itzy NORSK LYDIGHETSCHAMPION!! og ett mål på veien er nådd! (Karakterene ligger under RESULTATER) Det har vært en lang vei å gå, med drektighet, keisersnitt, valpekull og 2,5 måneds halthet, men nå er vi igang igjen!!!

I går var jeg på brukshundstevne som tilskuer.  Jeg har hatt litt lyst til å gjøre litt andre ting sammen med Itzy så vi kommer til å prøve oss i spor i løpet av sommeren.  Så jeg prøvde meg på to av øvelsene i lydighetsprogrammet som vi aldri har gjort - nemlig forangående i line og budføring.  No problem sa Itzy, det går fint, dette skjønner jeg, så hun utførte begge øvelsene kjempefint hun. Flinke jenta mi det tenker jeg!

Jeg er så heldig at jeg har kontakt med tre av valpekjøperne mine fra Itzy-kullet.  Bjørn og Heidi som har Zoku kom og hilste på i Moss, Arne og Cimmie var hjemme hos oss for bare 3-4 uker siden, og Else og Ciao er jeg så heldig at jeg ser hver eneste uke!  Alle 3 er i full gang med trening og rapporterer om gode resultater.  Lille Ciao er nesten i mål med LP1 progammet samtidig som hun trener rundering og feltsøk en gang i uka.  En fantastisk hund med en fantastisk fører!!! De trener og leker og koser seg til 1000!  Tusen takk Else for at du er den du er!!!

Jeg er såååå stolt av dere alle mine valpekjøpere!!!

SØNDAG 27.02.2011

Noen ord en sen kveldstime. 
Itzy er dessverre fortsatt halt, men vi fortsetter med behandlingene som for tiden består av: Back on Track dekken om natta, Rimadyl, svømming 2 dager i uka, akupunktur/kiropraktor/massasje 2 dager i uka , og jeg prøver å holde en positiv tankegang......
Denne helgen har vår lille solstråle vært på besøk.  Og i dag tok vi en liten tur opp i Kløftahallen for å hilse på dem som deltok på brukscup'en, og gullungen hun smiler og smiler hun, og sjarmerer de fleste.  Nå ligger hun og sover, og i morgen tidlig er det farmor som skal følge i barnehagen.  Jeg er så glad for at jeg kan få ta så aktiv del i hennes liv, det er fantastisk deilig å kjenne de små lubne armene rundt halsen, og det lille kinnet mot mitt
Ja verden er full av kontraster, fra  kos og klem i stor stil av en liten blid ettåring  -  til slengbemerkninger og stygge påstander om og av fok man kjenner.  Det er litt utrolig hva mange får seg til å legge ut på Facebook.  Jeg lærte som liten at ett ord som er sagt ALDRI kan tas tilbake - og det er kanskje noe mange burde tenke litt på.....  Jeg blir litt trist jeg....... 
I morgen er det tid for ny behandling hos Signe/Heidi/Solveig, og så kanskje vi får til en liten tur først.   Kryss fingrene for oss alle gode venner der ute for at Itzy snart blir frisk igjen 

LØRDAG 12.02.2011

Så har det igjen gått lang lang tid siden siste oppdatering her inne.  Men her er noen ord om vår hverdag nå for tiden:
I dag var det tid for Beany's aller første utstilling.  Hun er nå 4 mndr. og 5 dager gammel, og vi var påmeldt Norsk Boxerklubb på Letohallen.  Vi hadde oppmøte kl. 11 og vel framme i hallen (som var smekkfull som vanlig) møtte vi Aud, Sissel og Turid som hadde med seg Kevin, og Inga som hadde med Beany's lille søster Bonnie.    Etter en drøy times forsinkelse entret vi ringen, og disse to bittesmå nøstene inntok ringen med aller største selvfølgelighet.   De valset rundt i ringen, tok dommeren med storm og her er kritikken min lille Beany fikk av dommer Petter Steen:

"Herlig tispevalp, vakkert hode/uttrykk, super kropp og benstamme for alder, flott overlinje/outline, valpete og typiske bevegelser, står godt på sine ben, supert temperament og veldig lovende".

Denne dagen var det Bonnie som ble BIR, hun var ørlite grann mer fast i fronten.  Men dommeren uttalte etterpå at det var ørsmå forskjeller på disse to, og at han gjerne skulle hatt to BIR å dele ut.  Han sa også at det var herlig å se to så flotte representanter for rasen

Ja hva kan man si - rosen over disse to små fra dommeren varmet helt ned i tærne skal jeg si dere, og måten de taklet å være i hallen, være i ringen under såpass "trøkk", ja da har jeg oppnådd noe som er veldig viktig for meg når det gjelder oppdrett! De er mentalt stødige, og så er de pene attpåtil

Itzy er for tiden fortsatt under rehab. - hun er pigg og fin, på Rimadyl , ønsker å gjøre myyyye mer enn hun får lov til, men vi forsøker å finne gyldne middelveier så hun blir sånn noenlunde fornøyd.

Er veldig veldig lei det iskalde været vi har fått tilbake nå, men når sola titter fram så varmer den jo faktisk litt - og dette bærer bud om en vår ett stykke der framme og det er veldig godt å tenke på synes jeg.

Så - der er det skrevet en liten epistel om livet vårt om dagen.  I januar har det vært to kurskvelder i uken, belgerklubben med 5 veldig trivelige ekvipasjer, og min lille kursgruppe på tirsdagene da. En herlig gjeng som jeg storkoser meg med.  Det har også blitt endel privattimer i januar og det er jo alltid veldig spennende. 

Nei - nå gir jeg meg for denne gangen, får se resten av MGP-finalen.....


PS! Tusen takk for en koselig dag i Letohallen idag Aud, Sissel, Inga og Turid

MANDAG 20.12.2010

Ja nå har det vært skikkelig bloggtørke her, men det har jo vært litt travelt den siste tiden.  Men når har alle valpene reist til sine respektive hjem, og en ny liten epoke er over her hos Kennel Jannoff.  Vi ønsker alle våre nye valpekjøpere velkommen inn i "familien Jannoff" og selvsagt ønsker vi dere alle masse masse lykke til med det lille familiemedlemmet deres.
Det har vært en veldig travel tid, men du verden så morsomt det har vært også.
Itzy er strålende glad for å være i farta igjen, og er en sann fornøyelse å trene om dagen.  Hun har tydligvis hatt veldig godt av denne "hvileperioden" og vi har det fantastisk morsomt på trening om dagen.  Itzy skulle nok gjerne ha trent mye mye mer enn vi får til, men det er jo tross alt snart jul, så det er ett par andre ting som også må gjøres
Lille Beany (den lille noffe-bebisen som jeg beholdt selv) trives flott, og er en fryktelig søt liten frøken.  Jeg håper den verste kulda slipper litt taket snart så jeg kan ta henne med litt mere ut......
Dette blir bare noen få ord en sen kveldstime, i morgen blir det trening i Kløftahallen sammen med Else og lille Ciao og Goya.  Det blir veldig koselig.
Vi snakkes snart igjen

TORSDAG 09. SEPTEMBER 2010

Næmen har du sett på slikt - hvor ble tiden av?????

Uff ja, lenge siden oppdatering nå folkens, men her kommer noen ord ihvertfall.  Dagen i dag har gått med til trening av Itzy sammen med Nina og Rosita, og tur etterpå med Rosita i skogen.  Veldig veldig koselig begge deler.
Siden sist er både Pia og Itzy parret, og valper ventes i uke 41.  Det blir spennende tider framover, det er helt sikkert!
Itzy og jeg var på ultralyd i går og der fant vet. Kjetil minst 4 små hjerter som dunket så fint så.  MORO!!

Pia har ikke vært på ultralyd, men hun viser klare tegn på å være drektig.  Pia og Olle hadde to superflotte parringer, og Pia har jo hatt ett kull tidligere, så nå venter vi bare i spenning på valpefødsler her i huset.  Begge hundene vil nok føde omtrent på samme tid, så uke 41 blir nok hektisk her i huset

Siden sist har vi også vært på ferie - safaritur til Sør-Afrika, nærmere bestemt på Matzwani-reservatet ca. 3 timers kjøretur nord for Pretoria.  Dette kan anbafales på det aller sterkeste folkens!! Vi ble fantastisk godt tatt vare på, maten var himmelsk, opplevelsene sto i kø og vi bodde som grever...... Tror ikke det er mulig å ha det bedre jeg  Satser nok på å gjenta dette - denne ferien ga virkelig mersmak

Dette var dagens oppdatering, både Itzy og Pia er nå kommet over "svangerskapets første ubehag", så nå er de relativt spreke begge to, (Pia er nok litt mere merket av valpene enn Itzy, men så er hun jo mindre også).

Høstens kurs er startet opp igjen, og jeg har en fantastisk koselig og flink konkurransegruppe!! En flott gjeng med flinke hunder som jeg gleder meg til å se mere til.
Ønsker alle som skal til Stavanger på helgens uttaksstevne masse lykke til, og ikke minst til Heidi som har klart å kvalifisere seg til Nordisk mesteskap i gjeting som går av stabelen i Danmark denne helgen.  LYKKE TIL!!!!


TORSDAG 29.07.2010

Igår hadde vi en veldig koselig dag sammen med Rosita.  Vi møttes bak Skedsmohallen kl. 11 hvor vi hadde en kjempefin treningsøkt med både Itzy og Marwin.  Jeg ser veldig godt på Itzy hvordan hun endrer seg når vi trener jevnt, gjerne 5-6 dager i uka, så det må jeg nok passe på gjennom hele året......

Etter treningen kjørte vi ut til Heiavannet, ruslet litt innover og fant en grei plass og bade.. Vi kom oss uti vannet, og svømte en god stund både folk og fe.  Vannet holdt nok 20-22 grader og var heeelt herlig!!!!  Ingen av oss hadde med noe badetøy, så det ble bading toppløst.  Lenger bort dukket det opp to fjortisgutter, så de badet også leeenge.  Ja ja, vi var vel ikke de "heiteste bertene" akkurat

Etter middag ble det en tur i butikken hvor det ble innkjøpt ny seng, og det ble også tid til en koselig tur innom Marit og Stein for å prate litt om Afrika-turen vår som nærmer seg med stormskritt. JEG GLEEEEDER MEG!!!!!!

MANDAG 19.07.2010

I dag tidlig over en kaffekopp bestemte jeg meg for at NÅ reiser jeg hjem!  Det småregnet, var kjølig og jeg ble plutselig fornøyd med campingliv for en stund.  Som tenkt og sagt - så gjort.  Vi pakket, ryddet, vasket og støvsuget og litt utpå ettermiddagen kom jeg hjem.  Så nå sitter jeg altså her og er i grunnen fornøyd med det.  Jeg blir ihvertfall hjemme i en drøy uke, så setter jeg nok kursen mot Tolsby igjen tenker jeg-


Bildet i dag er av Kira på den eneste båtturen vi har hatt til nå i år..... Vi har hatt, og forsåvidt har ennå en liten føljetong gående med kalesjen på båten.  Vi bestilte tidlig i våres ny kalesje til båten, de ville ikke ha mål, de ville bare ha båtmodellen, de var spesialister på kalesjer til Windy nemlig..... Den kalesjen som nå sitter på båten er den 3. kalesjen de har laget til nå, den er fortsatt ca. 2 cm for vid på hver side, samt ca. 5 cm for kort bak.  Men den er den beste til nå, så for at vi i det hele tatt skulle få båten på vannet i år så beholder vi denne inntil videre, og så fortsetter føljetongen med ny kalesje så snart ferien er over.   Følg med, følg med på fortsettelsen............


I morgen venter en ny dag, håper på LITT bedre vær - og kanskje en treningsøkt?

SØNDAG 18.07.2010

Nå går jeg over til å skrive blogg her  Litt enklere å få satt inn bilder etc. (tror jeg)...... Kanskje det blir litt oftere oppdatering også

Jeg sitter for tiden fortsatt på camping og her har vi det deilig.  Jeg har nå vært her i snart 2 uker, og det har vært godt å slappe av her.  Stille og rolige dager, med bading, turer, litt trening, lesing og kryssord.  Endel skravling blir det jo også tid til  Vi skal være her til onsdag, da drar vi hjemover, men med en stopp innom Svindal for litt napping av pelsen til Pia.  Må gjøre henne utstillingsklar til lørdag.  Da skal jeg til Råde for å stille Pia igjen.  Lenge siden sist nå, så det blir jo litt moro det også.  Etterpå drar vi hjem en liten tur ihvertfall.  Søndag er det tid for stevne i Våler, håper på en fin dag der!

Mandag kommer Fhargo på besøk til oss, skal være til tirsdag fordi far skal en tur til Langedrag for å hilse på ulvene.  En liten tur til tannlegen blir det også denne dagen.  Og der stopper planene våre foreløpig. 
Jeg er ikke glad i å planlegge - tar helst en dag av gangen jeg.........
Har akkurat oppdaget at Itzy har lært seg noe nytt - hun har oppdaget at hun klarer å få opp lokket på fordunken!!!  Det kunne jo blitt artig på sikt....... om hun hadde fortsatt med sånn nattspising

Nå tar jeg natta herfra folkens, ny fin dag i morgen......